Avís legal


Ell lloc web i domini ebmvic.cat corresponen a la Fundació Educació i Art – FEDUART (en endavant FEDUART), amb CIF G64777725 i domicili al Carrer de les Basses, 3 de Vic (CP 08500), telèfon 938 86 21 00 i adreça electrònica ebmv@vic.cat.

La informació facilitada per mitjà d’aquest lloc web no substitueix la que figura a la seu electrònica de FEDUART o en els canals i plataformes de seu electrònica adoptats per FEDUART, única que té plena validesa legal.

FEDUART no es fa responsable del contingut, exactitud i actualització de la informació que prové d’altres persones que figuri al lloc web o a la que es faci remissió per mitjà d’enllaços o altres sistemes.

El lloc web i els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, gràfics, bases de dades i qualsevol altre material, es posen a disposició pública amb finalitats d’informació i per a oferir serveis en el marc de les competències i funcions pròpies de FEDUART. Existeixen drets de propietat intel·lectual sobre alguns d’aquests continguts que corresponen o bé a FEDUART o a terceres persones que n’han autoritzat la utilització per aquest mitjà.

De forma general, i llevat que s’indiqui el contrari de forma expressa per a casos singulars, es pot portar a terme la reproducció, distribució i comunicació pública dels continguts d’aquest lloc web sempre que quedi constància de la procedència. No obstant, no es podran utilitzar els continguts per a usos comercials, ni fer-ne obres derivades, sense autorització expressa de FEDUART.

Aquestes condicions regeixen per als continguts del lloc web protegits per drets d’autor i es resumeixen amb la llicència Reconeixement – No Comercial – Compartir Igual 4.0 (CC BY-NC-SA 4.0) de Creative Commons.

L’escut oficial de FEDUART i els altres dissenys i logotips que l’identifiquen només poden ser reproduïts i utilitzats amb autorització prèvia de FEDUART, o bé quan es tracti d’identificar activitats o iniciatives que compten amb el suport explícit de FEDUART. FEDUART n’autoritza també usos no lucratius amb finalitats educatives, de recerca, estudi o difusió cultural.

No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena (framing) sense autorització expressa i per escrit de FEDUART.

En l’exercici de les seves competències i funcions FEDUART tracta dades de caràcter personal. A aquest lloc web i a la seu electrònica de FEDUART figuren formularis que permeten a FEDUART obtenir dades. Els formularis informen de les finalitats de la recollida i dels aspectes més rellevants del tractament. En aquest enllaç figura informació sobre la Política de protecció de dades de FEDUART.

FEDUART informa que aquest lloc web no utilitza galetes (cookies).

FEDUART no es fa responsable davant dels usuaris del seu lloc web dels possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, sobrecàrrega de les línies, avaries o desconnexions quan estiguin motivades per causes que li són alienes. Tampoc no se’n fa dels danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de FEDUART. Sempre que sigui possible advertirà prèviament de les interrupcions en el funcionament del web i dels serveis.