Equip


L’aptitud i l’actitud de l’equip educatiu cap a l’infant (acollidora, respectuosa, atenta, d’escolta, d’afecte, potenciadora i facilitadora) són l’eix que acompanya i dóna coherència a tot el procés pedagògic i educatiu.

La línia de treball i de desenvolupament del projecte educatiu que s’ha seguit, ja des de l’inici, és un treball tranversal cooperatiu i compartit entre totes tres EB. Creiem fermament que la formació continuada i el treball en equip són les eines principals per créixer com a persones, com a professionals i com a col·lectiu. La formació continuada de tot l’equip, conjuntament i en el lloc de treball, ha estat l’eix de construcció, de cohesió i de transformació d’un projecte educatiu capaç de generar i potenciar una cultura i imatge d’infant amb capacitats, amb potencialitats i amb cent llenguatges, tal com deia el pedagog italià Loris Malaguzi.

Gestió

La Fundació Educació i Art és qui gestiona per concessió administrativa les Escoles Bressol Municipals de Vic. Aquesta fundació és una entitat sense ànim de lucre, amb un patronat integrat per representants polítics de tots els grups municipals de l’Ajuntament de Vic.

Feu clic aquí per visitar el web de la Fundació Educació i Art

Persones

Serveis generals:

Comitè de direcció de la Fundació Educació i Art: Elisabet Franquesa, regidora d’Educació de l’Ajuntament de Vic, Pere Gordi, director executiu de la Fundació Privada Educació i Art, Miquel Bigas, director de La Farinera, Glòria Olmos, directora de les Escoles Bressol Municipals de Vic i Marta Casellas, directora de l’Espai Familiar de Vic.

Direcció de les Escoles Bressol Municipals de Vic: Glòria Olmos Martínez

Administració: Anna Armengou i Codina

Veure organigrama

Glòria Olmos

Direcció

Em vaig formar com a mestra en educació infantil i psicopedagogia. La meva passió per la infància em va portar a desenvolupar un Doctorat en Educació específic d’aquest àmbit. La meva trajectòria professional en diferents escoles i serveis educatius sempre ha anat acompanyada de processos de formació continuada que m’han permès aprofundir en l’acompanyament als infants, les famílies i els equips educatius.

Els fonaments de les EBMV parteixen de l’observació i l’escolta a través de tots els sentits. Es basen en l’amor, el respecte i la mirada inclusiva cap a totes les persones: infants, famílies i equip. Busquen la capacitació i l’autonomia deixant temps a l’infant per descobrir les seves potencialitats i promouen el valor incalculable de la petita infància i del seu desenvolupament, de les seves emocions i de tot el seu quotidià. Per tot, a les EBMV treballem per oferir contextos educatius d’alta qualitat centrats en la vida quotidiana, els hàbits i les rutines, oferint també propostes de joc, experimentació i manipulació lliures, riques i nutritives. Contextos educatius que vetllen pel benestar on, l’equip educatiu i les famílies, teixim vincles de confiança i compartim la mirada d’infant: un infant capaç.

Anna Armengou

Administració

Responsable de la gestió administrativa de les Escoles Bressol Municipals de Vic

EBMV HORTA VERMELLA

Coordinació: Marta Faja

Equip educatiu: Dolors Canadell, Núria Famada, Laura Blancafort, Laia Palomeque, Johanna Vera, Sílvia Tortadès, Eva Sancho, Marta Dalmau, Aida Blancafort, Iris Muñoz, Anna Crous, Maria Cañado, Salma Boujloud i Paula Fernández. Cuinera: Pepi Ojeda

EBMV CAPUTXINS

Coordinació: Roser Alemany

Equip educatiu: Eva Gonzàlez, Anna Molas, Anna Albert, Anna Gómez, Mercè Molas, Meritxell Puig, Jéssica Canadell, Mireia Garriga, Rosa Font, Patrícia Fernàndez, Nayara Marchal, Khadija Boujloud, Elisabeth Sala i Soraya Ainouche.  Cuinera: Yoco Valdés

EBMV SERRA DE SANFERM

Coordinació: Meritxell Catro

Equip educatiu: Núria Calm, Berta Solà, Eva Dot, Marta Escribano, Loida Sanchez, Gisela Castillo, Marta Gonzàlez, Anna Torras, Montse Valcayo, Laia Oliver i Judit Puig. Cuinera: Pilar Solans